Τρίτη 6 Μαΐου 2014

ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ "ΕΝΩΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΠΟΛΗ "

ΚΑΙ  ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟ!!

ΠΟΥ  ΔΕΙΧΝΕΙ  ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΝΤΕΣ!!!!

ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΩΝ ΤΗΣ ΤΕΤΡΑΠΟΛΗΣ,,(ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ)  ΗΤΑΝ  ΟΤΙ   ΟΤΙ  ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝΤΕΣ


Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2013


Η αναχωρηση Αντωνη από το νησί μας!!


Χθες το μεσημέρι, με τη βροχη να πεφτει, αποχαιρετισαμε προσωρινα για φετος την ανασκαφη και το σπιτι μας στη Ριζα Τζαννατων στον Πορο Κεφαλονιας. ολοκληρωσαμε την ναασκαφη του ελειψοειδιυς Το προγαμμα στεφθηκε με επιτυχια, παρ όλες τις μικρες οικονομικες δυναμεις που ειχαμε. Εργαστηκαν με αυταπαρνηση και φιλοτιμα οι συνεργατες μου σε δυο ομαδες χρονικα. Θα τους αναφερω και παλι εδω συγκεντρωτικα! Οι αρχαιολογοι Πεγκυ Ριγγα, Ηλιας Σαραντιδης, Δωρα Γεροδημου, Ιωάννα Κωστοπούλου, Μινα Τσιμογιαννη, Σιλβια Χιστινα Σταικου.
Ο Μιχαλης Σπυριδακης και οι συντηρητες και Μισελ Ρογκενμπουκκε, Μανολης Παπουτσακης και Χριστινα Δεσαλερμου.
Επισης οι φοιτητες αρχαιολογιας Διονυσης Αντυπας, Δωροθεα Βερραρου, Γεωργια Κασαπιδου και Γιουλη Χατζινα.
Οι εθελοντες καπεταν Γιωργος Διαμαντατος και Σταμω Ραυτοπουλου, και οι εργατοτεχνιτες Γιωργος Διαμαντατος, Νικος Σεριατος και Σπυρος Διαμαντατος.
Μας συμπαρασταθηκαν με πολλους τροπους ο Μακης και η Ερριετη Μεταξα, η Ρουλα Σιμωτα, ο Σταθης Βασιλατος και το συνεργειο του, ο Αντρεας Σωτηριου και η Ελενη Παπαφλωρατου, ο Αγγελος Νακασης, η Ελενη Γιαννακακη, ο Βασιλης Τραυλος και ο Οθωνας, ο Θοδωρης Κωστοπουλος, η οικογενεια του Φωτη Γκιαφη (Ολυμπια, Σταματια, Μαρια, Ελενη και Γιωργος), ο Γιαννης και η Χρυσα Γαβριελατου και ο Ανδρεας Γαβριελατος, ο Κωστας και η Ποπη Ζαπαντη, ο καπεταν Παναγης Νεοφυτος και η Κατερινα Βαγγελατου, ο Δημητρης και η Δεσποινα Βανδωρου, ο Κωστας και η Ελενη Μεγαδουκα, ο Κωστας Βλαχουλης, ο Παναγης και η Μαρια Σιμωτα, ο Παναγιωτης Τζαννετατος, ο Οδυσσεας Γαλιατσατος, ο Θεοφιλος Μιχαλατος, ο Βασιλης Καμπιτσης, ο Ανδρεας Ζαπαντης, η Νικη Σιμωτα, οι δημοσιογραφοι Ελενη Χιονη και Γιωργος Γεωργιαδης. Θελουμε να πιστευουμε οτι σταθηκαμε αξιοι των προσδοκιων των φιλων μας και οτι δωσαμε τον καλυτερο εαυτο μας στην αποστολη που εχομε αναλαβει. Εκφραζουμε την ευγνωμοσυνη μας σε ολους, Υποσχομαστε οτι, παρα τις μεγαλες δυσκολιες, θα μαστε παλι μαζι, θα βρεθουμε ξανα.


Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2013




ΟΤΑΝ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ,,ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΑΚΗ!!

ΔΕΙΤΕ  ΚΑΙ ΤΗΝ  ΑΝΑΡΤΗΣΗ,,!  
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΘΕΟΦΙΛΟΥ ,,ΠΕΡΙΣΥ  ΗΡΘΕ  ΑΛΛΗ  ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ  ΑΠΟ ΜΕΡΙΑΣ ΔΗΜΟΥ  ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ  ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ,,  ΚΑΙ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ  ΚΑΙ ΕΓΩ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ!!     ΕΧΩ  ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ  ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ  ΣΤΟ ΘΕΜΑ!!  ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ,ΕΝΩ ΜΕΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ  ΛΙΓΕΣ ΦΩΤΟ ΚΑ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΧΘΕΣΙΝΟΥ!!!
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΚΑΦΗ,ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ  ,,ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ  ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑ ΕΝΗΜΕΡΟΤΙΚΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΥΡΙΟ  ΑΝΤΩΝΗ ΒΑΣΙΛΑΚΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου