Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΜΙΚΡΗ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΗ ΤΟ 2013


ΓΡΑΙΟΣ  ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ,,,,  ΚΑΙ  ΙΣΩΣ ΚΑΙ  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ  ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΤΟ  ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ!!!! ,,,,,   ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΣΤΑ ΠΑΡΘΗΚΑΝ  ΕΞ,ΑΝΑΓΚΗΣ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΝΗΣ  ΣΥΜΒΑΣΗΣ!!    ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΟΙ  ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΗΤΑΝ  ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ,,ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ  ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΛΕΙΝΑΝ ΑΛΥΣΙΔΟΤΑ ΜΙΑ-ΜΙΑ
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ!!
  Θα  γράψω μερικά από τα φετινά προβλήματα,, που  ήταν και  επί  χρόνια  στον τόπο,   και  οδηγούν μαθηματικά δύστυχως  σε  μαρασμό κάθε δραστηριότητας κάθε χρονιά που περνάει!
Μιας και ξεκίνησα με παραλία ,, ξεκινώ  οτι  ήταν ακριβό ενοίκιο, έλλειψη Ντουζιέρας και  υποδομή  προσβασης  "χωρίς σχόλια"!


Πλατεία,, έφυγαν  τα κιόσκια, Φοίνικες ,τα αγάλματα,  το συντριβάνι, τα αποδυτήρια, ενώ και οι παλιές Δημόσιες τουαλέτες  ανύπαρκτες εδώ και χρόνια!!!
Ανύπαρκτη συγκοινωνιακή σύνδεση με Σκάλα-Κατελειό και επιστροφή.., όπως και τακτική με τα χωριά προς τις παραλίες Σκάλας Πόρου, ενώ  απαραίτητη  και  σύνδεσή έστω μια φορα ημερησίος με Σάμη και Αγ.Εφημία!

Διαφήμιση ,Οργάνωση  και  δημιουργία γραφείου πληροφοριών ,και οργάνωσης των καταλυμάτων της περιοχής μας!  Δραστηριοποίηση των συλλόγων με την συμμετοχή όλων μας σε δράσεις που θα μας επιφέρουν  αυτά που δεν έχουμε!!(εθελοντικές δράσεις στις πεζ.διαδρομές ,πολιτιστικες εκδηλώσεις,αθλ,εκδηλώσεις και πολλά άλλα)!
Τελειώνω γιατί θα κουράσω αν  συνεχίσω να  γράφω τις ελείψεις  του χωριού  μας ,, ίσως  τος να υπάρχει και  ένα τύπου ασθενοφόρο , Τράπεζα καθημερινά και όχι δύο μέρες την εβδομάδα,,και   λοιπές υπηρεσίες που συνεχώς μειώνονται και
Τελευταίο   αφήνω το βασικότερο,, που πολύ κουβέντα έχει γίνει  !!!!!!
ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ   ΜΕ ΟΠΟΙΟ  ΤΡΟΠΟ  ΚΑΙ  ΟΠΟΙΟ  ΚΟΣΤΟΣ  ,,,,,
ΤΩΝ  ΑΡΧΑΙΩΝ  ΤΗΣ  ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ!!!,   και  σε αυτό  υποχρεούνται όλοι να βάλουν πλάτες!!  είναι  το μόνο  που έχουμε σε αφθονία, και σίγουρο ότι θα αυξήσει  την τουριστική κίνηση  της περιοχής μας,, εξάλου οπώς  είμαστε  αυτή την στιγμή το χωριό μας δεν υπάρχει κανένας λόγος να το επισκευτεί κανείς!!   ΟΙ  ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΕΞ'ΟΥΡΑΝΟΥ  ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ
ΔΕΙΤΕ  ΕΠΙΣΗΣ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου