Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Κέφι και φαντασία στο Καρναβάλι του Πόρου

Το καρναβάλι του Πόρου, είχε κέφι, φαντασία και… όμορφες παρουσίες. Ο κόσμος παρά το κρύο, έδειξε να συμμετέχει με το δικό του τρόπο στην παρέλαση την οποία συμμετείχαν 11 πληρώματα.
Στην παρέλαση πήραν μέρος τα εξής πληρώματα: 1.Πολιτιστικός σύλλογος Τζαννάτων «Δυστυχώς επτωχεύσαμε», 2.ΚΕ.ΔΗ.ΚΕ Αργοστολίου «Μέρκελ. Μας πίνει το αίμα με το καλαμάκι», 3.Πολιτιστικός Σύλλογος Πόρου «Πρόννησος» «Μαζί τα φάγαμε μόνοι μας τα πίνουμε», 4. Νηπιαγωγείο Πόρου «Σαν τη μέρα με τη νύχτα», 5.Δημοτικό Σχολείο Πόρου
«Στρατιώτες εν δράση», 6.Σύλλογος Άγγλων «British carnival team» 7.Δημοτικό Σχολείο Πόρου «master chef jounior» 8.Πολιτιστικός Σύλλογος Πάστρας «Παλιόκαστρο» «Η θέρμανση του μέλλοντος», 9.Νεανική ομάδα Πρόννων«Οι καμαριέρες του Στρος Καν που δεν πρόλαβαν να στρώσουν καν» 10.Πολιτιστικός Σύλλογος Ελλειού Ιωάννης Φωκάς «Το καραμελιό» 11.Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Ειρήνης «Το Αρκάλι» «Αγαπούλα την κουκούλα».
Πριν την έναρξη της παρέλασης, στην κεντρική πλατεία χόρεψαν συγκροτήματα καντρίλιες και άλλους παραδοσιακούς χορούς, δίνοντας το στίγμα για το τι θα επακολουθήσει
Όλες τις φωτογραφίες της εκδήλωσης θα τις βρείτε κλικάροντας τον παρακάτω σύνδεσμο
http://www.inkefalonia.gr/gallery/politismos/category/23-poros-karnavali-2012.html

KAI  ΕΠΙΣΗΣ  ΡΕΠΟΡΤΑΖ  ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΚΕFALONIA.COM!!


Το Καρναβάλι στον Πόρο!

Μια πολύ ομορφη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χτες το μεσημμέρι στον Πόρο για τον εορτασμού του Καρναβαλιού!
Ο κόσμος αψηφώντας το κρύο μαζεύτηκε από νωρίς στην κεντρική πλατεία του Πόρου για να διασκεδάσει αλλά και να στηρίξει αυτή την προσπάθεια που πλέον έχει γίνει θεσμός!
Πριν την παρέλαση των 11 καυστικών αρμάτων αλλά και μετά,παρακολουθήσαμε διάφορα συγκροτήματα από Πόρο και Ληξούρι που χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς αλλά και καντρίλιες!
ΠΟΛΥ   ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ  ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ   http://www.mykefalonia.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου