Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

ΤΑ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΑ ΤΟΥ 2011

Ο ΠΡΟΝΗΣΟΣ ΔΙΑΛΥΣΕ!!

ΤΗΝ   ΘΥΜΑΣΤΕ   ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ    ΦΩΤΟ,   ΗΤΑΝ  ΟΙ    ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ    ΕΚΛΟΓΕΣ,, ΔΥΣΤΗΧΩΣ    ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ  , ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΡΘΗΚΕ   Η   ΑΠΟΦΑΣΗ  ΔΙΑΛΥΣΗΣ,   ΕΦΟΣΟΝ   ΔΕΝ   ΥΠΑΡΧΕΙ   ΚΑΘΟΛΟΥ   ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ   ΑΠΟ  ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, !!!

ΤΑ   ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ  ΠΟΛΛΑ,  ΟΠΟΤΕ   ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΟΡΟΥ,   ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ,   ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΕΣ   ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ,,   ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ  ΜΑΣ!  

ΣΕ ΕΞΙΜΙΣΙ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ


ΟΛΑΝΔΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΔΙΑΜΟΝΗ  ΟΛΑΝΔΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ, ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΟΚΕΑΝΥΣ,, ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ  ΠΡΙΝ ΦΥΓΟΥΝ ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ,  ΑΠΟ ΤΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ  ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΕΦΥΛΑΞΑΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ,,, ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΓΙΝΕΙ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ  ΑΠΟ ΟΛΑΝΔΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ!  ΤΕΛΙΚΑ  ΟΝΤΩΣ ΟΙ ΤΟΥΛΙΠΕΣ  ΗΞΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΘΙΣΑΝ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ!!

ΟΛΑΝΔΙΚΕΣ ΤΟΥΛΙΠΕΣ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ

 

ΕΠΕΙΓΟΝ,,, ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΚΡΟΥΑΖΕΟΠΛΟΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ





 

ΤΟ POROSNEWS ΚΛΕΙΝΕΙ!!!

Σας  ευχαριστώ για  την επικοινωνία που είχαμε,, περάσαμε όμορφα τον χειμώνα, αναμεταδίδοντας ειδήσεις ,αλλά βγαίνει επικίνδυνο αυτό,, συνέβησαν τόσα μέσα  στους οκτώ μήνες  ,που και ενώ είχα γράψει θα έχουμε τυφώνα ειδήσεων, ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη  !
 ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ  ΜΕ  ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ  ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ  ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΜΠΛΟΚ,,ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ  ΝΑ  ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ  ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ,,,    ΠΟΥ  ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ !!!!!    ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΙΣΗ,, ΠΟΛΕΜΟΥΣ,  ΤΣΟΥΝΑΜΙ,  ΠΥΡΗΝΙΚΉ ΑΠΕΙΛΗ ,ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΜΑΣ ΠΛΗΣΙΑΣΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ, ΤΟ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΠΑΕΙ ΒΟΛΤΑ, Ο ΑΞΟΝΑΣ ΜΕΤΑΚΙΝΕΊΤΑΙ, ΟΙ ΠΑΓΟΙ ΛΙΩΝΟΥΝ    ,,O  OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  ΕΡΙΞΕ ΕΞΑΡΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ,, ΚΑΙ  ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΔΕΚΑΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!  (ΣΤΑ 15 ,, ΜΟΝΟ 2 ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΟΣ)!!!  ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ,   ΤΡΙΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ,,, ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ  ΕΘΝΙΚΗ   ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Ν.Τ,, ΚΑΙ  ΒΓΑΖΟΥΜΕ  ΤΗΝ ΧΩΡΑ  ΣΤΟ  ΣΦΥΡΙ,!!!
ΛΕΝΕ ΠΙΑ ΦΑΝΕΡΑ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΕΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 21  ΜΑΙΟΥ,,      Ε Δ Ω 
ΠΙΘΑΝΟΝ  ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ  (15 ΜΑΙΟΥ)  ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ  ΕΚΛΟΓΕΣ, ΟΠΟΤΕ ΣΕ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ,,,,,   ΟΠΟΤΕ   ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ  ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ,, ΚΑΙ  ΠΡΙΝ ΜΕ  ΕΠΙΚΥΡΗΞΟΥΝ    ΔΙΑΚΟΠΤΩ    ΤΟ   POROSNEWS,,,,,    ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΜΟΥ, ΠΟΥ  ΞΕΡΩ ΤΗΝ  ΔΟΥΛΕΙΑ  ΚΑΛΥΤΕΡΑ,!     ΣΑΣ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ  ΠΟΥ ΜΕ  ΔΙΑΒΑΖΑΤΕ!

ΕΚΤΑΚΤΟ!!! ΑΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ο Αλέξανδρος Παρίσης
Ιστορικός Συμβιβασμός με παρέμβαση Α. Σαμαρά : Βουλευτής Αλέξανδρος Παρίσης - Δήμαρχος Κεφαλονιας Βασίλης Ρουχωτάς!!
Ποιός ο ρόλος της Σοφίας Λουκέρη; 
 Διαβάστε όλο το παρασκήνιο  στο γραφείο του Αντώνη Σαμαρά
rouxotas_vasilis_feb.jpgΟριστικό τέλος στα σενάρια για τους υποψήφιους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, έβαλε πριν λίγη ώρα ο πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς κατά την διάρκεια συνάντησής του με τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Βαγγέλη Λουκέρη. 
Με μια δραματική παρέμβασή του ο πρόεδρος του κόμματος ζήτησε από τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ να στηρίξει την πρότασή του για το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Κεφαλονιά το οποίο θα είναι :
επικεφαλής το σημερινός Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης
Σε περίπτωση που εκλεγεί βουλευτής τότε δήμαρχος Κεφαλονιάς θα αναλάβει ο καθαιρεμένος αντιδήμαρχος Παλικής Βασίλης Ρουχωτάς.
  • Τα άλλα ονόματα του ψηφοδελτίου θα είναι :
  •  
  • alivizatos300.jpg√ Πέτρος  Αλιβιζάτος. Ο βασικός υποστηριχτής της υποψηφιότητας Αντώνη Σαμαρά στην Κεφαλιά ήταν ο πρ. βουλευτής Πέτρος Αλιβιζάτος.  Παρά τις αρχικές αντιρρήσεις του λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων τελικά αποφάσισε να πει το μεγάλο ΝΑΙ. 
 
  • και η
  • loukeri_sofia.jpg√ Σοφία Λουκέρη  της οποίας η παρουσία στην Κεφαλονιά την 25η Μαρτίου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.Σύμφωνα με πληροφορίες μας η Σοφία είναι αυτή που πίεσε τον πρόεδρο Αντώνη Σαμαρά και άλλα στελέχη της ΝΔ για να γίνει η συνάντηση με τον Βαγγέλη Λουκέρη και να παρθούν τελικές αποφάσεις ώστε να ασχοληθεί η οργάνωση με τα μεγάλα προβλήματα της Κεφαλονιάς και του κόσμου, και να μην εξαντλείται σε συζητήσεις και τραπεζώματα . 


Κατά την διάρκεια της συνάντησης  Α. Σαμαρά - Βαγ. Λουκέρη, έγιναν αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα με τον Δήμαρχο Αλέξανδρο Παρίση, προκειμένου να αποδεχτεί ως διάδοχό του τον Βασίλη Ρουχωτά και να τον στηρίξει στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Με Αλέξανδρο Παρίση υποψήφιο βουλευτή και Βασίλη Ρουχωτά ως εν δυνάμει δήμαρχο Κεφαλονιάς, η Νέα Δημοκρατία εξασφαλίζει την απόλυτη συνοχή των δυνάμεών της καθώς καλύπτει και τις δυο τάσεις που επικρατούν αυτό το διάστημα στην τοπική ΝΟΔΕ. 
Εξάλλου και οι υποψηφιότητες Αλιβιζάτου - Σοφίας Λουκέρη είναι πολύ δυναμικές , συγκεντρώνουν τις προτιμήσεις των ετεροδημοτών και έχουν ευρεία αποδοχή και στην οργάνωση και την κοινωνία. 
Πάντως αυτό το Σαββατοκύριακο η Νέα Δημοκρατία θα ανακοινώσει τα ψηφοδέλτιά της σε όλες σχεδόν τις εκλογικές περιφέρειες της Ελλάδας θέλωντας να δείξει ότι είναι έτοιμη για την εκλογική μάχη όποτε και αν γίνει αυτή.
ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΑΛΗΘΕΣ!! , ΔΙΑΒΑΣΤΕ  kefaloniapress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου